Wednesday, June 16, 2021

Perbezaan ESP & CINCH

Assalamualaikum & Selamat malam...

Entry Hana kali ni, Hana nak share dgn uols perbezaan ESP & Cinch. ESP & Cinch ada promotion Best Seller Set utk bulan ni dimana penjimatan sehingga RM100+ tau dan FREE MEMBER serta FREE POSTAGE. Rugi kalau tak grab cepat! Setiap pembelian juga akan dpt Shaker secara percuma 🥰


  Pengambilan utk ESP ( Energizing Soy Protein ) & Cinch adalah sngt popular di kalangan para netizan sekarang yang ingin menurunkan berat badan mereka. ( almaklum la kan PKP 🤭). Kedua-dua protein tersebut sememangnya menjadi pilihan netizen kerana membantu dalam usaha untuk menurunkan berat badan yang berkesan.

Walaubagaimanapun, sesetengah netizen terutamanya pengguna yang ingin mencuba namun tiada pengetahuan untuk memilih protein yang perlu dan sesuai untuk mereka.

Perbezaan Protein ESP dan Cinch Shake

Terdapat juga individu yang merasa pelik apabila konsisten dengan ESP atau cinch shake kerana berat mereka tidak turun tetapi baju dan seluar terasa longgar. Hal ini kerana sumber protein yang cukup akan membina otot. Untuk pengetahuan semua saiz otot dan lemak adalah berbeza walaupun mempunyai berat yang sama.





Jadi breakfast dengan ESP memang berupaya untuk buat kita lebih kenyang tanpa perlu nak makan makanan berat macam roti canai atau nasi lemak.

Tapi perlu diingat ESP bukan meal replacement! Sebab ESP tidak cukup kandungan vitamin dan nutrisi sebagai pengganti satu hidangan makanan (hanya ada sebahagian vitamin B, kalsium dan beberapa mineral lain)



Cinch Shake pula boleh dijadikan ‘meal replacement’ dan memang merupakan sebahagian dari program diet sihat shaklee.

Maknanya bila tiba waktu makan, boleh gantikan Cinch Shake dan boleh elakkan makan nasi sebab setiap hidangan Cinch dah lengkap seperti nasi dan 1 lauk. Boleh refer gambar di bawah ye nutrition facts nya 


Jadi Hana harap perkongsian kali ini dapat memberi sedikit input berkaitan perbezaan ESP dan CINCH SHAKE untuk sesiapa yang nak menguruskan berat badan.

Kalau nak jimat sambil guna produk semulajadi dan berkualiti u boleh join ahli shaklee. Ala tak sampai rm100 pun. Klau nak keahlian percuma pun bulih ba coz ada caranya.

Banyak manfaat jadi ahli. Bukan setakat dapat harga ahli, uols nak berbiz pun boleh. Tapi tak wajib buat biz pun bila dah jadi ahli. Dapat nikmati harga ahli. Bulih akses web dengan id sendiri. Bulih klik-klik secara online jugak untuk dapatkan produk Shaklee. Tapi kalau nak suruh Hana oderkan pun boleh je kasi roger.

Owh sebelum terlupa. Opcozz konsultasi dari Hana akan sentiasa mengiringimu dalam penggunaan produk Shaklee. 


Facebook : Nurhana Haziqah

WS : 016 931 3944

Instagram : @Dhiaalyssa.co

                 : @h_hzqh









Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment